نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، مهدی لبیبی، مدیرکل پژوهش‌های رادیو و جامعه‌شناس امروز در دومین همایش سالانه سلامت روان و رسانه که در سالن امام بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار شد گفت: انجمن‌های علمی ارتباط خوبی با رسانه‌ها ندارند و همین موضوع باعث می‌شود که خبرهای علمی دیرتر از حد معمول به دست رسانه‌ها برسد یا شاید اصلاً رسانه‌ها از اتفاقات علمی مطلع نشود.



:: برچسب‌ها: نیکون , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 619
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش فارس به نقل از شبکه تلویزیونی "راشاتودی"، متعاقب سرکوب‌های خونین روز گذشته پلیس اسپانیا علیه دانشجویان والنسیا که در اعتراض به اصلاحات کاری و سیاست‌ کاهش هزینه‌های آموزشی دولت تظاهرات کرده بودند و بازداشت 25 معترض که 6 نفر از آنها زیر سن قانونی بودند، هزاران نفر از مردم اسپانیا خود را برای راهپیمایی و تظاهرات علیه خشونت‌ها و وحشیگری‌های پلیس اسپانیا علیه دانشجویان والنسیا آماده می‌کنند.



:: برچسب‌ها: پرنده ,
:: بازدید از این مطلب : 658
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

امیر حکمتی به اعدام محکوم شده است

مادر یک تفنگدار دریایی آمریکایی ایرانی الاصل که در ایران به اعدام محکوم شده است، چند بار با فرزند خود در زندان ملاقات کرده است.

بهناز حکمتی با سفر به ایران موفق شد چندین بار با فرزند ۲۸ ساله خود، امیر حکمتی، دیدار کند. وی اینک به آمریکا بازگشته است.

امیر حکمتی که همچنان در زندان است، تابعیت ایرانی و آمریکایی دارد. او در ایالت آریزونا در جنوب غرب ایالات متحده آمریکا به دنیا آمد و در ارتش آمریکا به عنوان مترجم استخدام شده بود.

با این که روابط میان ایران و آمریکا بسیار پر تنش است و دولت ایران در گذشته چندین نفر که تابعیت دوگانه ایرانی و آمریکایی داشته اند را بازداشت کرده بود، اجازه ملاقات چندباره مادر امیر حکمتی با او می تواند به معنای آمادگی دولت ایران برای مذاکره بیشتر در این خصوص باشد.

خانواده امیر حکمتی می گویند که وی برای دیدار با مادربزرگ‌های خود به ایران سفر کرده بود که بازداشت شد. این در حالی است که مقامات ایرانی می گویند او از طرف سازمان سیا (سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا) در ایران ماموریت داشته است.

دولت ایران می گوید که او پیش از سفر به ایران در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در افغانستان و عراق ماموریت داشته است.

تلویزیون دولتی ایران ماه دسامبر گذشته (دو ماه پیش) "اعترافاتی" از امیر حکمتی پخش کرد که بر اساس آن وی عامل یک طرح نفوذ به داخل وزارت اطلاعات ایران بوده است.

دستگاه قضایی ایران وی را ماه گذشته به اعدام محکوم کرد.



:: برچسب‌ها: آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 675
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

در مجله فرهنگی این هفته از نگرانی های فرهنگیان افغان در مورد حفظ آثار باستانی افغانستان می شنوید، این نگرانی بویژه بعد از آن شدت گرفت که دومین برج قلعه تاریخی بالاحصار غزنی که عهد سلاطین عزنوی در قرن چهارم هجری بنا شده بود، فرو ریخت.

همچنین مطلبی در مورد ویتنی هیستون، خواننده وبازیگر 48 ساله آمریکایی داریم و طرح این پرسش که چرا برخی از درخشان ترین چهره های هنری، به شدت معتاد می شوند و عمر درازی ندارند؟

همچنین از ادل، خواننده مشهور انگلیسی خواهیم گفت که امسال جوایز معتبر هنر موسیقی را درو کرد و نام خود را در شمار برترین آوازخوانان زن در تاریخ موسیقی باختر زمین، ثبت کرد.

مجله فرهنگی هفته

مجله فرهنگی هفته

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد



:: برچسب‌ها: انگلستان , سفر , خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 716
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش ایرنا به نقل از گزارش روز چهارشنبه وزارت امور خارجه روسیه، 'ریابكوف' ناخرسندی مسكو را از تحریم یكجانبه ایران توسط آمریكا اعلام كرد.

بر پایه این گزارش، طرف روس در این دیدار از ادامه به كارگیری تحریم های یكجانبه آمریكا با توجه به وضعیت پیچیده پیرامون برنامه هسته ای ایران ابراز نگرانی كرد.

در این دیدار دو طرف درباره موضوعات دو جانبه و مسایل مهم منطقه ای هم گفت و گو كردند.

روسیه مخالف تحریم های یكجانبه غرب به سركردگی آمریكا در باره ایران می باشد و آن را مانع حل و فصل سیاسی برنامه هسته ای این كشور و از سرگیری مذاكرات میان تهران و گروه 1+5 می داند.

وزیر امور خارجه روسیه نیز به تازگی از تحریم های یكجانبه واشنگتن علیه ایران با استناد به قوانین داخلی آمریكا انتقاد كرد و آن را عامل افزایش تنش ها دانست.

سرگئی لاوروف گفت: این رویكرد بر اساس همه معیارهای بین المللی ، غیر قابل قبول است.

وی با تاكید بر اینكه 'هدف این گونه تحریم ها سرنگونی ساختارهای سیاسی كشورها است'، خاطر نشان كرد: روسیه هرگز در این تحریم ها شركت نمی كند.

وی تصریح كرد: تحریم های یكجانبه اقدامات واحد ما را در باره برنامه هسته ای ایران مخدوش می كند.

اروپام/2242**518** 1506



:: برچسب‌ها: درختان , پارک , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 681
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، حسن نمک‌دوست تهرانی متخصص ارتباطات صبح امروز در دومین همایش سالانه سلامت روان و رسانه که در سالن امام بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار شد، درباره چالش‌های پوشش مطالب بهداشت روان از دیدگاه دبیران مطبوعات با مقدمه‌ای برای بحث و برطرف کردن سوء تفاهم‌ها گفت: ارتباطات در مقام یک علم در قرن بیستم مورد توجه قرار گرفته است.



:: برچسب‌ها: سرگرمی , موسیقی , روز ,
:: بازدید از این مطلب : 820
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf
ایران و آذربایجان

روابط ایران و آذربایجان در ماه های اخیر متشنج بوده‎ است

یک روز پس از آنکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان به نقل از وزارت امنیت ملی این کشور از کشف یک گروه تروریستی مرتبط با سپاه پاسداران ایران و حزب الله لبنان ، گزارش های ضد و نقیضی در این مورد منتشر شده است.

خبرگزاری آذربایجانی توران امروز چهارشنبه ۳ اسفند (۲۲ فوریه) به نقل از رئیس روابط عمومی وزارت امنیت ملی جمهوری آذربایجان گزارش داده که تصاویر پخش شده در تلویزیون دولتی، متعلق به سال ۲۰۰۸ بوده است. مقامات این وزارتخانه در تماسی که وبسایت اوراسیانت با آنها گرفته هم حاضر به تأیید یا تکذیب گزارش مربوط به کشف یک گروه تروریستی جدید و بازداشت اعضای آن نشده اند.

همزمان شبکه تلویزیونی محلی لیدر از محکومیت گروهی مرتبط با سپاه پاسداران ایران و حزب الله لبنان به اتهام طراحی عملیات تروریستی به تحمل ۱۲ تا ۱۵ سال حبس خبر می دهد.

بنا به گزارش لیدر، اعضای این گروه که ۵ شهروند جمهوری آذربایجان و ۲ لبنانی را شامل می شوند، متهم بودند که حملاتی را علیه سفارت اسرائیل در باکو، یک ایستگاه رادار و یک کنیسه یهودیان طراحی کرده اند.

روی تصاویری که این شبکه تلویزیونی همراه این خبر پخش کرد، تاریخ ۲۸ آوریل ۲۰۰۸ حک شده بود.

در این تصاویر مقادیر زیادی مواد منفجره، سلاح و مهمات دیده می شد که به گفته مقامات امنیتی آذربایجان، از متهمان به دست آمده بود.

دولت جمهوری آذربایجان حدود یک ماه پیش هم از بازداشت دو تن از شهروندان این کشور به اتهام طراحی برای قتل دو معلم یک مدرسه یهودی به دستور ایران خبر داده بود.

ایران می گوید که مقامات جمهوری آذربایجان چشم خود را به روی فعالیت های ضد ایرانی اسرائیل در داخل خاک خود بسته اند.

رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز به خبرنگاران گفت: "انتظار احساس مسئولیت از کشورهای منطقه داریم، چون شرایط حساس است. همه باید با هوشیاری متوجه فتنه صهیونیست ها باشند، چون دام هایی که صهیونیست ها در این کشورها دنبال می کنند، می تواند این کشورها را گرفتار کند".



:: برچسب‌ها: نور , تورنتو , آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 656
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf
تصویر از اصولگرایان نامزد انتخابات مجلس آینده در صفحه اول جام جم

تصویر از اصولگرایان نامزد انتخابات مجلس آینده در صفحه اول جام جم

روزنامه های صبح امروز تهران در عنوان های اصلی خود از علاقه مندی محمود احمدی نژاد به گسترش اختیارات خود در نظارت بر همه امور نوشته، خبر داده اند که از فردا رقابت 3444 نامزد انتخاباتی برای 270 حوزه آغاز می شود و این که رقابت ها بین اصولگرایان است. ابراز نگرانی از بنزین هزار تومانی و آغاز بی محاسبه فاز دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها بخش دیگری از مطالب این روزنامه ها را تشکیل می دهد.

انتخابات رقابت اصولگرایان با خودشان

"اگرمسئولان انتخابات جناحي عمل کنند، زمين خواهيم خورد" به نقل از هاشمی رفسنجانی تیتر اول مردم سالاری است، جام جم و کیهان در عنوان اصلی خود خبر داده اند "فردا رقابت 3444 نامزد براي ورود به مجلس آغازمی شود" و فرهیختگان از "رقابت دوازده نفر برای یک صندلی" خبر داده است.

ابتکار هم معتقد است حرص بی اندازه برای تصاحب قدرت بيشتر و طمع گستردن پر و بال بر بخش گسترده‌تری از سرمايه و اموال مردم، چنان در تار و پود ماها ريشه دوانيده‌است که هيچ سنخيتی ميان اين‌گونه رفتارها و کردارها با شعارها و لقلقه‌های زبان خود نمی بينيم. بر سر هر کرسی و يا از طريق تريبون‌هاي مختلف، از شايستگی ها علی (ع ) و ميزان ارادت خود به آن بزرگوار داد سخن می دهيم اما دم خروس معاويه‌صفتی و عمل يزيدگونه، آشکارا از کردار و رفتارمان بيرون می زند. بسياری خود را زاهد، عابد، امين و دنياگريز جلوه می دهند اما چون پرده برمی افتد، از آنچه نمايان می شود حتی غول و ديو بدکاره هم خجل می شوند!

به نوشته سرمقاله این روزنامه واقع امر اين است که گاهی آدم درمی ماند که اين کردارها، اين برآيند رفتارها و اين اعمال بسياری از مدعيان، با کدام فرهنگ و مذهب سازگاری دارد؟! چه راحت ميلياردها ميليارد ـ مستقيم و نامستقيم، بی حساب‌ و کتاب ـ از قبل کم‌کاری ها و چشم‌پوشی های برخی از مسئولان و از راه‌های گوناگون نظير: اختلاس، خاصه خرجی ها و... از خزانه عمومی بر باد می رود اما انگار نه انگار. چند نفر می توانند به راحتی در خزانه مردم چنگ بزنند و هرچه می خواهند پول بردارند. آنها به اندازه چندميليون نفرمی توانند از اموال همگان استفاده کنند! آنگاه مسئولان به جای کوبيدن سر خويش به ديوار و پنهان کردن روی خود از شرمندگی، راست راست در چشم ديگران نگاه می کنند و جز خود، هيچ‌کس را شايسته مسئوليت و پست نمی دانند؛ گويی از مردم توقع دارند تا برايشان هورا بکشند و آنان را حلوا حلوا کنند و تاج سرخود نمايند! اين چه جور مسلمانی است؟!

تیتر و عکس [از حجت سپهوند] در صفحه اول آرمان

تیتر و عکس [از حجت سپهوند] در صفحه اول آرمان

و خلاصه مقاله ابتکار این که: اگرمقايسه‌ای ميان رفتار رئيس‌جمهور ملحد! آلمان با رفتار مسئولان مدعي کشور خودمان صورت گيرد، می بينيم وی به اين خاطر که سال‌ها پيش وامی را با بهره اندک از شرکت خصوصی دريافت کرده بود، آنچنان از طرف افکارعمومی بازخواست می شود که ترجيح می دهد برای احترام به «خواست عمومی» از سمتش استعفا دهد. کاری که او کرده ـ يعنی وامی که دريافت نموده ـ نزد ما به هيچ‌وجه لغزش يا عملی غيرقانونی به حساب نمی آيد. تازه مبلغ آن وام، در برابر اختلاس بزرگ ما همانند «قطره‌ای در برابر درياست.»

بنزین هزار تومانی، در این شرایط حساس

کارتون گرانی بنزین از حسن کریم زاده، اعتماد

کارتون گرانی بنزین از حسن کریم زاده، اعتماد

"چانه زنی با دولت بر سر حداقل دستمزد" گزارش اصلی تهران امروز است، "صادرات نفت به دیگر کشورهای اروپائی قطع می شود" تیتر اول جهان صنعت است و دنیای اقتصاد از "شرط سود سپرده بالای 20 در صد" خبر داده است.

نرگس رسولی در گزارشی در اعتماد نوشته چند روز پيش بود كه كاظم جلالي، قائم‌مقام ستاد مديريت مصرف سوخت از سناريوي جديد افزايش قيمت بنزين در سال 91 آن هم به ميزان 20 درصد مصوبه طرح هدفمند كردن يارانه‌ها خبر داد. وي كه بنزين هزار توماني را نتيجه اجراي مرحله دوم طرح هدفمند كردن يارانه‌ها مي‌داند نتيجه‌گيري رسمي اين افزايش قيمت را منوط به نظر محمود احمدي‌نژاد دانست و اعلام كرد كه با وجود الزام افزايش 20درصدي قيمت بنزين حين اجراي مرحله دوم طرح هدفمند كردن يارانه‌ها با اين حال اين شخص رييس‌جمهور است كه تعيين‌كننده نهايي قيمت است و ممكن است اين افزايش قيمت بيش از اين ارقام باشد.

به نوشته این گزارش طي روزهای گذشته كه صنف عرضه‌كننده بنزين خواهان دريافت مطالبات معوق خود شده بودند يك منبع آگاه از تعيين قيمت هزار تومان برای بنزين سال آينده خبر داد و حتی اعلام كرد كه در سال 91 ديگر بنزين چند نرخی فروخته نمی شود و تنها بنزين هزار تومانی در جايگاه‌ها عرضه خواهد شد.

اعتماد گزارش داده اين طرح جديد وزارت نفت در حالی است كه هم‌اكنون جايگاهداران براي ادامه همكاری خود با شركت ملی پخش شرط و شروط گذاشته‌اند و خواهان تعيين تكليف مطالبات معوق خود شده‌اند؛ مطالباتی كه اگر چه رقم صحيح آن از سوی هيچ كدام از طرفين دعوی عنوان نمی شود اما اين رقم به قدری بالاست كه می تواند طرف بدهكار را به ورطه ورشكستگی برساند. به گونه‌يی كه اگر حتي يك حساب سرانگشتی از ميزان مطالبات معوقه جايگاهداران براي بنزين آزادی كه با نرخ 700 تومان در جايگاه‌ها عرضه می شود داشته باشيم نشان می دهد كه 2000 جايگاه موجود در كشور بالغ برهزاران ميليارد تومان مطالبات معوق دارند كه می تواند حال و روز جايگاهداران را تغيير دهد.

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود نوشته بنابر گزارش‌های رسمی موجود، بخش عمده‌ای از صنايع توليدی كشور در اثر خلف وعده دولت در حمايتهای مصرح در قانون هدفمندی يارانه‌ها، تا حدود زيادی زير حد متوسط ظرفيت اسمی خود كار می كنند و همين مسئله علاوه بر تأثيری كه افزايش قيمت حامل‌های انرژي بر قيمت‌ها دارد، باعث بالا رفتن قيمت تمام شده كالاها شده است.

بر اين مشكلات بخش توليد بايد معضلات ناشی از افزايش قيمت ارز و مشكلات تأمين اعتبار را نيز افزود. مجموع اين مسائل صنايع توليدی كشور را در وضعيت نامطلوبی قرار داده است كه مشخص نيست درصورت اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی يارانه‌ها و بالا رفتن مجدد قيمت حامل‌های انرژی، حمل و نقل، مواد اوليه و هزينه‌های حقوق و دستمزد چه آينده‌ای را برای آنان رقم خواهد زد.

به نظر این مقاله دولت با خلف وعده در حمايت از بخش توليد كشور، نه تنها كمكی به ارتقای سطح بهره وری انرژی و... به آنان نكرده بلكه با اصرار بر عدم افزايش قيمت‌های فروش در چند ماهه نخست اجرای مرحله اول قانون هدفمندی يارانه‌ها، عملاً زيان انباشته‌ای را نيز به توليد كنندگان تحميل كرده كه قدرت مديريت و مقاومت اين بخش را در برابر موج دوم افزايش قيمت‌ها كاهش داده است.

حال در چنين شرايطی كه به طور نمونه لبنيات به عنوان يكی از كالاهای پرمصرف در سبد خريد خانوار و مواد ضروری برای حفظ سلامت افراد و جامعه، طی سال گذشته حداقل سه بار و در هر مقطع حدود 5 تا 10درصد گران شده است، رئيس دولت و وزرای آن از قريب الوقوع بودن آغاز مرحله دوم قانون هدفمندی يارانه‌ها سخن می گويند و صراحتاً از افزايش قيمت تمامی حامل‌های انرژی، آب، هزينه‌های حمل و نقل و... خبر می دهند.

از اين رو و با در نظر گرفتن شرايط حساس كشور، تهديدهای بالفعل و بالقوه خارجی و... بايد به اين پرسش، پاسخی دقيق، همه جانبه و موشكافانه داد كه آيا اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی يارانه‌ها در اين شرايط، اقدام درستی است؟

راهبردهای خردمندانه برای پول تو جیبی

هادی چپردار در ستون طنز شرق نوشته البته بر همه كس واضح و مبرهن است كه پول توجيبی موضوع بسيار مهمی می باشد؛ چرا كه ما دانش‌آموزان كوشا و ساعی در اين دوران تحريم اقتصادی، با نهادينه‌سازی برون‌رفت‌ها از چالش‌های كارسازانه و راهبردهای راهكارمندانه، می بايستی كه برنامه‌ريزی خوبی براي پول توجيبی خود داشته باشيم.

نویسنده افزوده: يك هم‌شاگردی ما كه فاميل‌هايش در خارج می باشند و خيلی منگ و خنده‌دار و در نوع خود پديده‌ای می باشد، از همان كلاس اول يك فقره كارگروه اقتصادي تشكيل گردانده بود و پول‌های توجيبی بچه‌ها را می گرفتانده بود و در عوض به آنها قول‌های زيادی گردانده بود، مانند پس دادن اصل پول‌های توجيبی بچه‌ها بعد از امتحان نهايی كلاس پنجم، عضويت در كارگروه نهادينه‌سازی راهبردها، كمك‌هزينه برون‌رفت، پرداخت يارانه‌های معنوی، نهادينه‌سازی چالش‌ها در سفره بچه‌ها و به‌خصوص رد نكردن اسم آنها به آقای ناظم وقتي كه وی در آينده مبصر شد؛

طنزنویس شرق در نهایت آورده:ما در پايان انشای خود از بابای خود تقاضا می گردانيم، به ما پول توجيبی بيشتری بگرداند تا بتوانيم همان كيك هميشگی را از بوفه مدرسه بخريم و با اين راهبرد راهكارمندانه از گرسنگی نميريم و قول می دهيم كه با خاتم‌آبادی نگرديم و كتاب نخوانيم و هيچ‌وقت ديوانه نگرديم.

جبران اشتباه، بازگشت به قانون اساسی

صفحه اول روزنامه قدس

صفحه اول روزنامه قدس

"مجازات فرد هتاك به فائزه هاشمی" عنوان اصلی شرق است، "اظهارات تازه احمدی نژاد درباره قانون اساسی" در صدر اخبار قدس آمده و اعتماد همین موضوع را با تیتر "اعتراف به اشتباه" منعکس کرده است.

شرق مقاله ای دارد که در آن آمده خبر دلنشينی شنيديم از رييس دولت؛ سخن از قانون خوب، مجريان خوب، مردم قانون‌پذير و قانون‌مدار گفتند. اين مژده را دادند كه در آينده نزديك بنا دارند راجع به قانون اساسی صحبت مفصلی با مردم داشته باشند. آقای احمدی نژاد به نظر می رسد اتفاقی افتاده كه بعد از گذشت حدود 80ماه از مسئوليت در دولت نهم و دهم، حال به فكر بكری افتاده و يادی از قانون خوب (شما در اين حوزه چه مسئوليتی داريد مگر به حكم قانون مجری نيستيد) كرده. آيا مانعی براي اجرای «قانون خوب» برای مجريان محترم و مردم قانون‌پذير و قانون‌مدار وجود دارد؟

فاضل موسوی نویسنده این مقاله که نماینده مجلس است در ادامه از رییس دولت خواسته حال كه بسيار ذوق و شوق به قانون و اجرا داده شده پس به چند سوال پاسخ دهيد. آيا فرد يا افرادی مانع اجرای قوانين مجلس و قانون اساسی هست؟ آيا دولت نهم و دهم يك بيلان شفاف و دقيق از دخل كشور ارايه كرده است؟ آيا مي‌توانيد با دلايل مثبت مدعی باشيد كه از قانون بودجه انحراف نداشته‌ايد؟ آيا قوانين برنامه توسعه كامل و به درستی عمل شده است؟ در چه حوزه‌ای از حوزه‌های سند چشم‌انداز توفيق حاصل نموده‌ايد؟

در دنباله مقاله شرق آمده با عنايت به اينكه در حوزه درآمدها به طور ميانگين بيش از چهار برابر درآمد داشته‌ايد، مي‌توان مدعی بهبودی چهار برابری زندگی آحاد مردم شد. اگر سخن مثبت است بايد درخصوص اقتصاد كشور، اشتغال، تورم، نرخ رشد و... جوابگو بود. اين كوتاه از برای فرمايشات در زمينه قانون بود.

عباس عبدی در مقاله ای در اعتماد با اشاره به آن چه در دادگاه اختلاس بزرگ گفته شد نوشته به عبارت ديگر برخی كارمندان و مديران دولتی، اموال عمومی دولت و مردم را با قيمت‌های نازل به متهمان فروخته‌اند. كسانی كه بايد امين اموال عمومی باشند، چرا تا اين حد ارزان آنها را در اختيار ديگران قرار داده‌اند؟ آيا در ميان اين مجموعه وسيع از كارمند و حتی مدير، يك نفر هم نبوده كه در برابر وسوسه‌های متهمان تاب مقاومت داشته باشد و حاضر به دريافت رشوه نشود و عليه رشوه‌دهنده به مقامات بازرسی و قضايی گزارش كند؟ و اگر كسی موضوع را خبر داده بود، آيا پيگيری نشد كه كار به اينجا رسيد؟

به نوشته این جامعه شناس اگر رشوه‌گيرندگان بالقوه كه تعدادشان معدود و تحت نظارت و مديريت حكومت هستند، اصلاح شوند و رغبتي به رشوه گرفتن نداشته باشند و حتي در برابر آن واكنش نشان دهند، آنگاه هيچ فردی به خود اجازه نمی دهد كه برای پيشبرد اهداف مجرمانه‌اش پيشنهاد پرداخت رشوه كند.

در پایان مقاله اعتماد آمده مساله رشوه تا حدی پيچيده‌تر از يك اختلاس عادی و حتی غير معمول است. هر چند در اين مورد خاص هزاران ميليارد تومان از اموال عمومی اختلاس شده، و به همين دليل كار به قوه قضاييه و دادگاه كشيده شده است، ولی موارد بسياری وجود دارد كه رشوه پرداخت می شود، در حالی كه اموال عمومی ظاهرا جابه‌جا نمی شود و حساسيتی هم برانگيخته نمی شود.

معلول بی علت قطع انیترنت

اینترنت باستانی، جمال رحمتی، جام جم

اینترنت باستانی، جمال رحمتی، جام جم

صالح نیکبخت در مقاله ای تحت عنوان "معلول بی علت" در شرق به قطع مدام اینترنت پرداخته و نوشته درحالی كه هنوز چند ساعت از بهره‌برداری «شبكه ملی» كشور نگذشته بود، دسترسی كاربران ايرانی به سايت‌های ارايه‌دهنده خدمات اينترنت تقريبا به طور كامل تا شامگاه دوشنبه قطع شد و كاربران با پای لنگان و در تلاشی بی فايده در فضای مجازی بدون امكان ارتباط و انتقال داده‌های خود به مخاطب، سرگردان ماندند. اختلال جدی در اينترنت در شرايطی صورت گرفت كه از حدود يك‌ماه پيش بسياری از كاربران ايرانی كه از سرويس جهانی ای ميل و خدمات موتورهای جست‌وجوگر «ياهو» و «گوگل» براي انجام امور خويش استفاده می كنند، در دسترسی به اين امكانات با مشكلاتی جدی مواجه شده و پای مجلسيان از فضای مادی و ساحت مجلس پركار اين ماه به فضای مجازی كشيده شد.

نویسنده با اشاره به اهمیت اینترنت در زندگی امروزی جوامع افزوده این وضعیت غير از كنش‌ها و واكنش‌هايی كه در ذهن و روان كاربران باقی می گذارد، قطعا موجب می شود در واحدهاي اقتصادی و تجاری و صنعتی كشور كه مهم‌ترين وسيله ارتباط آنها با دنياي خارج يا شركايشان در داخل و خارج، همين وسيله ارتباطي يعنی ای ميل و اينترنت است، مسايل و مشكلات زيانباری ايجاد كند. استمرار اين وضعيت موجب خسارات جبران‌ناپذيری خواهد شد.

مقاله شرق در نهایت اظهار نظر کرده که همين محدوديت‌ها هم به‌طور نامحدودی در سطح جهان انعكاس می يابد و هم لطمه بزرگی به اعتبار ادعاي تقويت زيرساخت‌های علمی كشور وارد می كند.

هول دادن یا حال دادن

ابراهيم رها در ستون زخم اعتماد اول اشاره کرده: تقريبا هر روز مثل ديروز مطلب من دچار حذفياتی می شود كه به كار لطمه‌ می زند، شما ببخشيد. من كه آموخته‌ام ديگر از اين بابت زياد حرص نخورم چراكه رگ كله آدم از حرص و جوش پاره می شود بلكه جر می خورد و بعد كار آدم به بيمارستان و بستری شدن و آزمايش و... می كشد و آدميزاد از كار و زندگی می ماند.

نویسنده سپس به گفته های وزیر سابق نفت پرداخته که «اشتغال با هول دادن دولت و «مجلس ايجاد نمی شود.» بعد این سئوال ها را مطرح کرده: الف- با حال دادن دولت و مجلس ايجاد می شود؟ ب- با حل كردن مجلس در دولت ايجاد می شود؟ ج- به حال يا حول و ايضا مجلس يا دولت ربطی ندارد، خودش ايجاد می شود؟ د- اگر از اين حرف‌های بی ربط نمی زدی، احمدی نژاد باز هم تو را وزير می كرد قشنگ جان!

در پایان طنز اعتماد آمده: من نمی دانم شما از اوضاع قيمت‌ها «راضی» هستيد يا «رازی» در اين قيمت‌هاست يا رازی فاميل زكرياست يا راضی اسم يك مكان است يا... اما می دانم نام «ز» را هر چه كه حساب كنيد وضعيت قيمت‌ها به شكلی است كه قسمت‌های مختلف آدم را دچار انشقاق مي‌كند.



:: برچسب‌ها: غروب , موزه , آب ,
:: بازدید از این مطلب : 690
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش خبرگزاری فرانسه در 29 بهمن ماه نخستین گروه از اعضای سازمان (تروریستی) مجاهدین خلق زیر نظر نیروهای امنیتی عراق اردوگاه اشرف را ترك كرده و به مقر موقت اعضای این سازمان با نام كمپ 'لیبرتی' یا اردوگاه آزادی منتقل شدند.

به گزارش این خبرگزاری نیروهای امنیتی عراق كه پیش از این از سوی سازمان ملل و مقامات آمریكایی مسوول مستقیم حفظ امنیت جانی ساكنان اردوگاه اشرف محسوب می شدند، با تدابیر بسیار سختگیرانه بر انتقال این گروه 397 نفری نظارت كردند.

انتقال نخستین گروه از اعضای این گروهك نتیجه ماه ها كشمكش میان مردم و مسوولان عراقی از یك سو و كشورهای غربی و سازمان های بین المللی وابسته به این كشورها در سوی دیگر است كه مورد توجه بسیاری از رسانه ها و تحلیل گران بوده است.

** استقرار مجاهدین در اردوگاه اشرف عراق به عنوان نمودی از شكل بندی تروریسم دولتی

................................................................................................................

با آشكار شدن نفاق رهبران و اعضای سازمان مجاهدین خلق در سال های نخست پس از پیروزی انقلاب، این گروه كه داعیه دار سهم خواهی ویژه در قدرت و ساختارهای حكومتی نظام نوپای جمهوری اسلامی بود، فاصله و دشمنی با مردم و مسوولان حكومت انقلابی را با دست زدن به تحركات نظامی و اقدامات تروریستی به اوج خود رساند.

بن بست فعالیت های مجاهدین خلق در ایران موجب فرار رهبری و بخشی از اعضای این گروه تروریستی به خارج از كشور شد. آغاز جنگ تحمیلی حكومت بعثی عراق در 31شهریور سال 1359علیه ایران فرصتی برای تروریست های منافقین به شمار می رفت تا در بستری جدید بتوانند بر ضد جمهوری اسلامی ایران فعالیت های خود را توسعه بخشند.

در طول جنگ، صدام دیكتاتور نظامی عراق علاوه بر پول و تجهیزات، اردوگاه بزرگی با عنوان كمپ اشرف در 80كیلومتری مرز ایران را در اختیار منافقین قرار داد تا به صورتی یگانی مستقل از آنان برای مقاصد خود سودجویی كند.

منافقین در طول جنگ علاوه بر همكاری دوشادوش با نیروهای عراقی در اجرای عملیات نظامی، خود به تنهایی سه عملیات آفتاب، چلچراغ و فروغ جاویدان (مرصاد) را برای حمله به خاك ایران تدارك دیدند كه در برابر مقاومت رزمندگان ایرانی متحمل شكست شده و بخش قابل ملاحظه ای از نیروها و توان نظامی خود را از دست دادند.

بهره گیری صدام از مجاهدین خلق تنها به دوران جنگ محدود نبود، تا جایی كه این سازمان تروریستی در عراق به یكی از مهمترین ابزار سركوب رژیم بعث تبدیل شد و در جریان قیام كردها و شیعیان جنوب عراق به كشتار وسیع مخالفان حكومت صدام پرداخت.

در طول سال های قبل از سقوط صدام در عراق، حمایت وی از گروه تروریستی مجاهدین، نمودی آشكار از تروریسم دولتی به شمار می رفت كه به واسطه نوع روابط خاص دیكتاتور عراق با متحدان عرب منطقه ای و كشورهای غربی هرگز مورد انتقاد قرار نگرفت. این در حالی بود كه در طول بیش از 30 سال اخیر مسوولیت مستقیم سازمان تروریستی منافقین در ترور بیش از 12 هزار تن از مسوولان، نظامیان و شهروندان عادی و غیر نظامی ایرانی، این سازمان را به یكی از بزرگترین نهادهای تروریستی در سطح جهان مبدل كرد.

پس از سقوط صدام و اشغال خاك عراق توسط نیروهای آمریكایی در سال اسفند ماه 1381، ارتش آمریكا ساكنان اردوگاه را به عنوان 'بیگانگان غیرمتخاصم در خاك دشمن' تحت حفاظت خود قرار داد و آنان را خلع سلاح كرد. در سال 1388 نیز ، آمریكایی ها مسوولیت حفاظت از اردوگاه اشرف را به دولت عراق واگذار كردند و این دولت متعهد شد تا با ساكنان اردوگاه طبق قوانین عراق رفتار كند و از استرداد اجباری آنان به ایران، كه به زعم مقامات آمریكایی ممكن است جان و آزادی آنان را به مخاطره اندازد، خودداری ورزد.

اقدامات مقامات آمریكایی نسبت به پشتیبانی از اعضای به جا مانده سازمان مجاهدین در كمپ اشرف در شرایطی صورت می گرفت كه گروه مذكور سال ها پیش در لیست گروه های تروریستی این كشور و نیز اعضای اتحادیه اروپا قرار گرفته بود.

** مخالفت غرب با تخلیه مقر منافقین و تعارض با تمامیت ارضی عراق

.......................................................................................

پس از روی كار آمدن دولت قانونی در عراق، موضوع تخلیه اردوگاه اشرف به یكی از دغدغه های مهم مسوولان این كشور تبدیل شد. خاطره مشاركت منافقین در سركوب گسترده مخالفان صدام در اذهان عمومی مردم عراق موجب شد كه در طول سال های پس از اشغال این كشور توسط آمریكایی ها، شمار قابل توجهی از مردم عراق بارها در اعتراض به باقی ماندن اردوگاه اشرف در خاك كشورشان واكنش نشان داده و در برابر این اردوگاه به تجمعات اعتراض آمیز دست بزنند.

مقامات عراقی نیز با تاكید بر این نكته كه هرگز اجازه نخواهند داد كه خاك كشورشان به عنوان پایگاهی برای فعالیت علیه همسایگان مورد استفاده قرار گیرد، تصمیم خود مبنی بر تعطیلی اردوگاه اشرف را علنی ساختند.

در این میان كشورهای غربی و بویژه آمریكایی های اشغالگر از تمامی ابزارهای فشار و نفوذ خود بهره جستند تا بتوانند نظر مقامات عراقی پیرامون تخلیه اردوگاه مذكور را تغییر داده و به زعم خود از سرگردان شدن شماری از پناهندگان بی سرزمین جلوگیری كنند.

در برابر تقاضاهای نامعقول مقامات غربی مبنی بر تداوم استقرار مجاهدین خلق در اردوگاه اشرف كه از دید مسوولان عراقی به منزله نقض حاكمیت ملی و تمامیت ارضی كشور تلقی می شد، دولت عراق به اعضای این گروه تروریستی تا پایان سال 2011 میلادی مهلت داد تا نسبت به ترك اردوگاه اقدام كرده و به اختیار خود كشور ثالثی را برای سكونت برگزینند.

با نزدیك شدن به موعد قانونی تخلیه اردوگاه، رایزنی مقامات غربی به ویژه آمریكایی ها با مقامات عراقی و تلاش واشنگتن برای ابقای هر چه بیشتر منافقین در كمپ اشرف شدت گرفت. در این پیوند حتی سازمان ملل زیر نفوذ كشورهای غربی به انتشار بیانیه هایی در خصوص التزام مقامات عراقی نسبت به رعایت حقوق مجاهدین خلق زیر عنوان پناهندگان پرداخت. كمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل به عنوان نهاد مستقیم مسوول رسیدگی به امور منافقین در عراق شناخته شد.

** تلاش های غرب برای حفظ منافقین در عراق و نمایش حمایت از تروریسم

...............................................................................................

در اواسط آبان ماه سال جاری گروهی از نمایندگان اتحادیه اروپا هشدار دادند كه اگر دولت عراق در صدد برآید اردوگاه اشرف را با توسل به نیروی نظامی تعطیل كند، با مقاومت ساكنان این محل مواجه خواهد شد و 'كشتاری خونین' به راه خواهد افتاد.

علاوه بر این 'كاترین اشتون' نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی، در اجلاس وزیران خارجه كشورهای عضو كه در اواسط آذر ماه برگزار شد از آنان خواست تا به حدود سه هزار و 400 'شهروند ایرانی' ساكن اردوگاه اشرف در عراق پناهندگی بدهند. اطلاق اصطلاح شهروندان ایرانی به تروریست های مجاهدین خلق در شرایطی صورت می گرفت كه تا سال 1388 این گروهك به واسطه كشتار شهروندان ایرانی و عراقی در لیست گروه های تروریستی اتحادیه اروپا قرار گرفته بود.

آمریكایی ها در تكاپوی پشتیبانی از سازمانی كه همچنان آن را به عنوان یكی از گروه های تروریستی موجود در لیست سیاه خود می دیدند در هفته های اخیر تمام تلاششان را متمركز كردند تا بتوانند به راه حلی برای به تاخیر انداختن تصمیم مقامات عراقی دست یابند.

سرانجام با اعمال فشار بر دولت عراق و رایزنی با رهبران منافقین، آمریكایی ها این پیشنهاد را به كرسی نشاندند كه اردوگاه لیبرتی در نزدیكی فرودگاه بغداد به سكونت گاه موقت اعضای این گروهك در عراق تبدیل شود. این اردوگاه به عنوان محل استقرار تفنگداران آمریكایی در دوران اشغال عراق، بنابر اعلان مقامات آمریكایی با هزینه های فراوان در ماه های اخیر آماده نگهداری از اعضای این گروهك شده است.

پس از نشستن مقامات عراقی بر سر میز مذاكره با مقامات سازمان ملل، مسوولان عراقی نیز با توجه به شرایطی كه غربی ها در حمایت از اعضای منافقین رقم زده بودند به ناچار به سكونت موقت این اعضا در اردوگاهی دیگر موافقت كردند تا زمینه ترك خاك عراق توسط آنان در كوتاه ترین زمان ممكن فراهم آید.

در این پیوند 'مارتین كوبلر' سخنگوی دبیر كل سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه 26 بهمن ماه با انتشار بیانیه ای خواستار آغاز انتقال ساكنان اردوگاه اشرف به اردوگاه لیبرتی شده بود .در این بیانیه دبیر كل سازمان ملل متحد ضمن تاكید بر مسوولیت دولت عراق نسبت به تامین امنیت و رفاه ساكنان اردوگاه اشرف، به ساكنان آن اردوگاه متذكر شده كه مسوولند از قوانین عراق تبعیت كنند. دبیر كل سازمان ملل متحد طی این بیانیه بار دیگر از كشورهای عضو این سازمان خواسته تا با نشان دادن آمادگیشان برای قبول ساكنان واجد شرایط این اردوگاه در كشورهایشان، به یك راه حل پایدار كمك كنند.

رهبران این گروهك كه پیش از این با فشاری بر موضع باقی ماندن در اردوگاه اشرف این هدف را دنبال می كردند كه از پخش شدن اعضای خود در كشورهای ثالث جلوگیری كرده و تشكیلات منسجم خود را در عراق و در نزدیكی خاك جمهوری اسلامی ایران حفظ نمایند در بیانیه ای كه در روز پنجشنبه 27 بهمن در این خصوص منتشر كردند، ابراز داشتند كه رهبری سازمان در پی 'اطلاع از توصیه و اطمینان های خانم كلینتون وزیر امور خارجه آمریكا' از ساكنان اشرف خواسته است كه به اردوگاه لیبرتی منتقل شوند.

'ویكتوریا نولاند' سخنگوی وزارت امور خارجه آمریكا، هم در پی آن با صدور بیانیه ای خواستار آغاز انتقال داوطلبانه نخستین گروه از ساكنان اردوگاه اشرف به اردوگاه لیبرتی در روز 28 بهمن ماه شد و در سخنان خود تاكید كرد كه آمریكا كسانی را كه به اردوگاه لیبرتی منتقل می شوند رها نخواهد كرد.

نكته قابل توجه در این رابطه این كه با وجود اصرار رهبری سازمان تروریستی مجاهدین خلق بر باقی ماندن در كمپ اشرف، بر اساس شواهد موجود شمار قابل توجهی از اعضای سازمان كه خواستار جدایی از گروه و ترك اردوگاه بوده اند با مخالفت و حتی اقداماتی مانند شكنجه در حالتی بازداشت گونه در این مقر به سر برده و از اولیه ترین حقوق انسانی بی بهره بوده اند. همچنین تجمع خانواده های اعضای گرفتار سازمان در كمپ اشرف در پشت دیوارهای اردوگاه برای پی گیری سرنوشت این اعضا نیز بدون هیچ گونه پاسخ گویی رهبران منافقین در ماه های اخیر در جریان بوده است.

در این پیوند پرسشی كه مطرح می شود این است كه حمایت كشورهای غربی و سازمان های وابسته به این كشورها از 'حقوق انسانی' سازمانی تروریستی كه در سال های اخیر علاوه بر دست زدن به كشتارهای وسیع علیه شهروندان كشور خود، از تحقق نخستین حقوق انسانی اعضایش نیز جلوگیری به عمل آورده و در هزارتوی تشكیلات مخوف تروریسم را به عنوان رهیافت اصلی خود ترویج و تقدیس می كند چه معنا و مفهومی می تواند داشته باشد.

تحقیق**م.م.ك**1358



:: برچسب‌ها: سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 778
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش عصر چهارشنبه خبرنگار ایرنا،دكتر'كاترین گاتنی' در جلسه بررسی آینده جنبش وال استریت كه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در این دانشگاه برگزار شد، افزود:پس از اتفاقات مختلف سیاسی، اقتصادی و فشارهای گروههای سرمایه داری بر مردم آمریكا این جنبش مردمی بوقوع پیوست.

وی ادامه داد:این جنبش از دهها سال قبل به گونه ای دیگر و به آرامی در حال حركت بود ولی در ایام جنگ پیش آمده با عراق كمی به سردی منجر شد.

گاتنی به سیر تاریخی جنبش وال استریت اشاره كرد و گفت: پس از آنكه سیاست های اقتصادی دولت باعث شد تا بودجه ها كاهش یابد، اتحادیه ها و سپس دانشجویان و بعد از آن اكثریت مردم اعتراض خود را در شهرهای بزرگ و سپس در شهرهای كوچك آغاز كردند.

این جامعه شناس آمریكایی به بیداری اسلامی مردم منطقه اشاره كرد و افزود: مردم آمریكا وقتی با همت مردم منطقه مواجه شدند روحیه ای مضاعف را درمقابله با دولت سرمایه داری كسب كردند و آنان را به عنوان الگو انتخاب كردند.

وی تاكید كرد:برخوردهای خشونت آمیز پلیس آمریكا هرگز اكثریت مردم را از راهی كه آمده اند منصرف نكرده و این جنبش در مراحل پیشرفت قرار دارد.

این جامعه شناس آمریكایی علت دیگر جنبش وال استریت را به خاطر نفوذ ثروت در ساختار سیاسی و بی توجهی به اهداف مردم بیان كرد.

گاتنی در خصوص اهداف و آینده جنبش وال استریت گفت: در آستانه انتخابات آمریكا قرار داریم و وال استریت خواهان آن است كه ثروت سرمایه داران از مسائل سیاسی جدا شود و آزادی بیان داده شود.

وی اضافه كرد: دولت در نظر دارد تظاهرات ما را منزوی وانمود كند اما اینگونه نیست زیرا جنبش وال استریت قوی تر شده و ما به آینده و پیروزی امیدوار هستیم.

** سیاست های فرهنگی دولت آمریكا دارای ایراداتی است

این جامعه شناس آمریكایی در عین حال به برخی سیاست های فرهنگی دولت آمریكا انتقاد كرد و گفت: برخی سرگرمی های مادی و برنامه ها برای به انحراف كشیدن جوانان آمریكا از جنبش وال استریت در حال برگزاری است.

گاتنی تصریح كرد: برنامه های فساد آلود، تفریحات مضر و سرگرمی های كاذب روش دولت آمریكا برای مقابله با جوانان و دور كردن آنها از جنبش وال استریت است.

وی در ادامه گفت: امیدواریم رسانه های آمریكا به حمایت قاطع تری از وال استریت بپردازند تا این جنبش ضد سرمایه داری و ضد لیبرالی به موفقیت دست یابد.

سیام/ع.ق*1580



:: برچسب‌ها: گل , جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 722
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()