دكتر مرضیه كشاورز ، چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:در برهه ای كه جهانی شدن و مسایل آن، هم و غم سراسر مردم دنیاست، وظیفه یكایك آحاد ملت است تا آستین بالا بزنند و سرمایه های راكد خود را به جریان اندازند.
وی گفت: مردم بادادن ایده ها و طرح های نو اقتصادی، در این عزم ملی، همگام و همراه مسئولین شوند تا رونق و رشد اقتصادی را برای كشورمان به ارمغان آورند و اقتصادمان را جهانی كنند.
وی پیشنهاد داد: اساسی ترین زیر مجموعه اقتصاد كشورمان، بخش كشاورزی و شاخه های مرتبط با آن است كه اگر بدان توجه ویژه نشود، بسیار آسیب می بیند و ممكن است، اقتصادمان را فلج كند، البته سایر بخش های دیگر اقتصادی نیز نیاز به تزریق سرمایه دارند تا هم موجب جذب نیروهای بیكار شوند و هم زمینه و پتانسیل ایجاد درآمد را برای مردم فراهم آورند.
كشاورز ادامه داد: حمایت از كار، افزایش تولیدات ملی یا جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در گرو فرهنگ سازی و زمینه سازی میان است و وقتی این فرهنگ جا بیفتد كه نهادهای دولتی مسئول تولید كار و ریشه كنی بیكاری در سطح جامعه نیستند، خود به خود، افراد كارآفرینی می كنند و متكی به دولت نمی شوند.
این متخصص ترویج كشاورزی، بیان كرد: سرمایه ها و پس اندازهای اندك مردم تا وقتی كه موجود در بانك ها نباشند و یا در چرخه اقتصادی به جریان نیفتند و در خانه ها مسكوت بمانند، نمی توان انتظار داشت كه بیكاری از بین رفته یا شاهد توسعه جهانشمول اقتصادی از كشورمان باشیم، بنابراین باید سرمایه های كوچك و پراكنده در قلك اقتصادمان با فرهنگ سازی، جمع آوری شوند تا سرمایه های بزرگ شكل گرفته و كارآفرین شوند.
كشاورز گفت: برای پیوند اقتصادی بین مردم و مسئولین؛ نیاز به برنامه ریزی جامع است تا گسستگی در بخش های مخالف اقتصادی پیش نیاید و در جهانی شدن اقتصاد، حرفی برای گفتن داشته باشیم.ك/3
م ك 675