نوشته شده توسط : lsdf
اسکات پارکر

اسکات پارکر پیش از انتخاب بعنوان کاپیتان انگلستان فقط ده بار با پیراهن این تیم به میدان رفته بود

اسکات پارکر، بازیکن ۳۱ ساله تیم تاتنهام، بعنوان کاپیتان تیم ملی فوتبال انگستان در دیدار دوستانه با هلند انتخاب شد.

پارکر در آغاز این فصل در ازاء مبلغی حدود نه میلیون دلار به تاتنهام پیوست و صعود این تیم تا رتبه سوم لیگ برتر انگلستان و موفقیت این فصل تیم لندنی تا حد زیادی به بازی موثر پارکر نسبت داده شده است؛ بازیکنی که بعنوان مبارزی خستگی ناپذیر در میانه زمین شناخته می شود و بخاطر تکلهایش شهرت یافته.

پارکر بعد از اعلام این خبر گفت:"کاپیتان باید در ترکیب اصلی تیم باشد، مورد احترام دیگر بازیکنان باشد، خودخواه نباشد و تیم را بر شخص خود ارجح بداند. این ویژگیها برای کاپیتانی ضروری هستد."

با توجه به صحبتهای پارکر می توان احتمال داد که استیون جرارد، از گزینه های مطرح کاپیتانی تیم ملی انگلستان، در بازی با هلند در ترکیب یازده نفر اصلی قرار ندارد.

منتخب تماشاگران

اسکات پارکر

اسکات پارکر
  • متولد سيزدهم اكتبر ۱۹۸۰

باشگاه ها:

  • چارلتون اتلتيك ۱۹۹۷-۲۰۰۴
  • نوريچ سيتى(قرضى) ۲۰۰۰
  • چلسى ۲۰۰۴-۲۰۰۵
  • نيوكاسل يونايتد ۲۰۰۵-۲۰۰۷
  • وستهم يونايتد۲۰۰۷-۲۰۱۱
  • تاتنهام هاتسپر۲۰۱۱- تاكنون

اولين بازى ملى: شانزده نوامبر ۲۰۰۳ مقابل دانمارك

اسکات پارکر سابقه بازی در چارلتون، چلسی و نیوکسل را دارد. او فصل پیش در وستهم بازی می کرد، اما تیمش به دسته پایینتر یعنی لیگ قهرمانی سقوط کرد.

بازیهای خوب او در فصل پیشش باعث شد از سوی اتحادیه بازیکنان حرفه ای نامزد دریافت جایزه بهترین بازیکن شود. او این جایزه را نبرد اما جایزه اتحادیه فوتبال نویسان به او تعلق گرفت.

در روزهای گذشته هم تماشاچیان او را بعنوان بهترین بازیکن لیگ برتر در سال 2011 انتخاب کردند.

با وجود سابقه زیاد در لیگ برتر ، پارکر از فصل پیش نگاهها را بخود جلب کرد؛ یکسال پیش در بازی با دانمارک، فابیو کاپلو -مربی وقت تیم ملی انگلستان- او را بعنوان بازیکن تعویضی به زمین فرستاد که چهارمین بازی ملی اش بود.

بعد از آن بازی جایگاه او خود بعنوان یکی از یازده بازیکن اصلی فابیو کاپلو را تثبیت کرد.

بحران برای انتخاب کاپیتان

فابیو کاپلو و جان تری

گرفتن بازوبند کاپیتانی از جان تری باعث کناره گیری فابیو کاپلو از سمت مربی تیم ملی انگلستان شد

موضوع کاپیتانی تیم ملی انگستان در سالهای اخیر بسیار بحث برانگیز بوده است.

پیش از جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، افشای روابط جان تری با دوست دختر وین بریج -همبازی سابقش- باعث شد تا فابیو کاپلو بازوبند را به ریو فردیناند بدهد.

ریو فردیناند به علت مصدومیت جام جهانی را از دست داد و در آن رقابتها استیون جرارد کاپیتان تیم ملی انگلستان بود.

سال گذشته تقریبا در همین روزها بود که کاپلو دوباره جان تری را به کاپیتانی منصوب کرد.

اما شکایت آنتون فردیناند، مدافع کوئینز پارک رنجرز، از جان تری بعلت توهین نژادپرستانه، که به یک پرونده حقوقی تبدیل شده، باعث شد فدراسیون فوتبال انگلستان جان تری را دوباره از کاپیتانی برکنار کند.

فایبو کاپلو این تصمیم را ناموجه و مداخله بی مورد در کارش دانست و تصمیم فدراسیون فوتبال انگلستان به کناره گیری او از سرمربیگری تیم ملی انگلستان منتهی شد.

سایر گزینه ها

استوارت پیرس سرمربی موقت تیم ملی انگستان قرار بود دیروز (سه شنبه، 28 فوریه) کاپیتان تیم ملی را معرفی کند اما این تصمیم را به امروز (روز بازی با هلند) موکول کرد.

این بازی دوستانه قرار بود در ماه اوت سال 2011 و در زمانی که فابیو کاپلو مربی انگلستان بود، برگزار شود اما نا آرامیهای لندن باعث تعویق آن شد.

پیرس که بعد از استعفای کاپلو سرمربی موقت انگستان برای این بازی شد، چند گزینه برای کاپیتانی داشت، که مطرحترین آنها استیون جرارد کاپیتان لیورپول بود.

از جو هارت و جیمز میلنر، دروازه بان و هافبک منچستر سیتی هم بعنوان گزینه های مطرح نام برده می شد.

با اینحال کنار گذاشتن استیون جرارد و انتخاب پارکر تا حدی غیره منتطره بود هر چند بسیاری پارکر را بعنوان گزینه ای مناسب مطرح کرده بودند.

به نظر می رسد مصدومیت طولانی استیون جرارد و دور بودن او از شرایط آرمانی بعد از بازگشت به میادین، دلیل اصلی تصمیم پیرس باشد.

سرمربی آینده انگلستان کیست؟

هری ردنپ

بسیاری معتقدند هری ردنپ، مربی کنونی تاتنهام، بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی فوتبال انگلستان است

هر چند استوارت پیرس اعلام آمادگی کرده در جام ملتهای اروپا هدایت تیم ملی انگستان را برعهده بگیرد فدراسیون فوتبال انگلستان اعلام کرده هنوز مذاکره ای با کسی برای این سمت صورت نگرفته است.

در انگستان بین هواداران و کارشناسان اجماع وجود دارد که بهترین گزینه، هری ردنپ سرمربی تاتنهام است.

اما قرارداد ردنپ با تاتنهام و شانس بسیاری که این تیم برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا دارد، عقد قرارداد با ردنپ را دشوار می کند.

ردنپ که علاقه اش به سرمربی گری تیم انگستان را مخفی نمی کند از شایستگی پارکر برای کاپیتانی تیم ملی سخن گفته بود.

بنابراین اگر فدراسیون فوتبال انگستان دو گزینه اصلی انگلیسی برای سرمربیگری یعنی استوارت پیرس یا هری ردنپ را برای جام ملتهای اروپا انتخاب کند به نظر می رسد بازوبند بر دستهای پارکر باقی ماند، مگر آنکه سر مربی دیگری به این سمت منصوب شود و او فردی دیگر را در نظر بگیرد.



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو , چشم انداز ,
:: بازدید از این مطلب : 762
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

بگزارش گروه اخبار شب ایرنا،شریف شحاته تحلیلگر سوری چهارشنبه شب درگفت وگو با شبكه العربیه با اشاره به اینكه دولت سوریه به مخالفان خود احترام می گذارد گفت ولی زمانی كه مخالفان اجلاس خود را در استانبول برگزار می كنند این مساله نشانگر حمایت بیگانگان ازاین آنهاست.

شریف شحاته درادامه گفت كه آیا عربستان یا قطر راضی می شوند كه مخالفان آنها در ایران یا سوریه تشكیل جلسه دهند وسپس با آنها وارد گفت و گو شوند؟

این تحلیلگر سوری در ادامه گفت كه چرا زمانی كه دربحرین وعربستان تظاهرات واعتراض های سیاسی برپا می شود كسی به آنها اهمیتی نمی دهد؟

وی سپس گفت كه چرا در عربستان سعودی فتواهایی در تحریم تظاهرات صادر می شود ولی تظاهرات در سوریه را مجاز می دانند؟

وی گفت كه آیا دین در سوریه با دین در عربستان فرق می كند؟

مترجمام**1482



:: برچسب‌ها: رقص , سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 621
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش ایرنا، رییس و مدیر عامل كمپانی اورانیوم هند (UCIL) روز پنجشنبه با اعلام این خبر به پی. تی. آی. گفت :معدن 'مولدی' در ایالت 'جاركند ' تقریبا آماده است و بزودی گشایش می یابد.

'دیواكار آچاریا' افزود: كارخانه فرآوری معدن اورانیوم 'تومالپال' نیز بزودی افتتاح می شود و بر اساس برنامه ها، هنگامی كه معدن 'مولدی 'عملیاتی شود، روزانه تا 500 تن سنگ اورانیوم تحویل خواهد داد و ظرفیت فرآوری روزانه سه هزار تن اورانیوم را دارد.

وی افزود: ظرفیت كارخانه 'تورامی' نیز به روزانه چهار هزار و 500 تن افزایش می یابد.

به گزارش ایرنا كمپانی انرژی هسته ای هند اكنون در حال ساخت چهار رآكتور 700 مگاواتی است كه دو رآكتور از آنها در راجستان و دو رآكتور دیگر در 'كاكراپار' ایالت گجرات هستند.

اگر برنامه ریزی های صورت گرفته به اجرا درآید، 10 رآكتور 700 مگاواتی دیگر طی 10 سال آینده ساخته می شود.

اكنون هند دارای 20 نیروگاه انرژی هسته ای دارد كه در شش سایت این كشور مستقر هستند و این نیروگاه ها ظرفیت تولید چهارهزارو 780 مگا وات برق را دارند.

آساق ** 589**1479



:: برچسب‌ها: سفر , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 725
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش ایرنا، 'كی. رحمان خان'، معاون رییس پارلمان هند روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در دهلی نو اظهار داشت: برای رفع این مشكل باید یك رژیم تجاری بر اساس توصیه های سازمان تجارت جهانی ایجاد شود كه كشورهای در حال توسعه را مورد توجه قرار دهد.

معاون پارلمان هند كه اوایل هفته به عنوان نماینده هند دركنوانسیون كشورهای جی 20 در مكزیك در خصوص 'بحران مالی و تاثیرات آن بر اقتصاد جهانی' سخنرانی كرده بود، همچنین گفت: تغییراتی كه در اقتصاد جهانی ایجاد شده، از جمله تغییر در تعادل اقتصاد و ایجاد بازارهای نوظهور، تاثیرات چشمگیری بر سیاستگذاری بازار در سطح جهانی خواهد داشت.

رحمان خان همچنین گفت این كنفرانس بیشتر بر تاثیرات بحران مالی منطقه یورو بر كشورهای جی 20 متمركز بود كه هند نیز در آن شركت داشت و بحران انرژی و جایگزین های آن و همچنین فرهنگ جهانی، از دیگر موارد مورد بحث در اجلاس بود.

آساق ** 589**1479



:: برچسب‌ها: عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 638
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش ایرنا به نقل از جاكارتا گلوب، محمود عباس در دیدار خود با 'دینو پاتی جلال' سفیر اندونزی در آمریكا كه در امان صورت گرفت، از حمایت اندونزی از استقلال ملت فلسطین تقدیر كرد و خواستار پیروی 10 عضو دیگر آ.سه.آن از این سیاست شد.

بر اساس این گزارش، محمود عباس در این دیدار آرزو كرده است كه كشورهای عضو آ.سه.آن در حمایت از استقلال فلسطین صدای واحدی داشته باشند.

سفیر اندونزی در آمریكا در این دیدار نامه رییس جمهوری اندونزی را در مقر محمود عباس در امان به وی داده است. یودهویونو در این نامه بر افزایش همكاری های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی اندونزی با ملت فلسطین تاكید كرده است.

اندونزی اعلام كرده كه به زودی كنسولگری خود را در رام الله بازگشایی می كند. اندونزی همچنین اعلام كرده است 1000بورسیه تحصیلی در اختیار دانشجویان فلسطینی قرار خواهد داد.

محمود عباس ضمن استقبال از اقدامات دولت اندونزی در گسترش روابط با فلسطین ابراز امیدواری كرده است ارتباط بین بخش های خصوصی دو طرف نیزب افزایش یابد.

اعضای اتحادیه آ.سه.آن با توجه به اختلاف نظر در موضوع مناقشه فلسطین و اسراییل تا كنون در این خصوص موضع واحدی اتخاذ نكرده اند. میانمار و سنگاپور تا كنون حمایت خود را از دولت مستقل فلسطینی اعلام نكرده اند.

آساق**335



:: برچسب‌ها: روش , پاریس , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 657
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش ایرنا، بیش از یك صد نفر از هواداران حزب اپوزیسیون رادیكال صربستان چهارشنبه شب با تجمع در مقابل ساختمان ریاست جمهوری و ارائه طوماری با 200 هزار امضا از شهروندان به دفتر رییس جمهوری، مخالفت خود را با عضویت این كشور در اتحادیه اروپا اعلام كردند.

'دراگان تودوروویچ' معاون حزب رادیكال صربستان در جمع خبرنگاران گفت كه این تجمع فقط تعداد كمی از شهروندان صربستان را در برمی گیرد كه پیوستن به اتحادیه اروپا را برای صربستان فاجعه آمیز می دانند.

وی همچنین تاكید كرد كه پیوستن صربستان به اتحادیه اروپا برای شهروندان این كشور مشكلات فراوانی را در پی خواهد داشت.

به گفته وی، صربستان با امضای توافقنامه 'ثبات و الحاق' سالانه بیش از 350 میلیون یورو را در امور مربوط به گمركی از دست می دهد.

معاون حزب رادیكال صربستان در ادامه گفت: شهروندان صربستان خواهان عضویت در اتحادیه اروپا نیستند، زیرا این اتحادیه در 20 سال اخیر به هر اقدامی برای فروپاشی جمهوری فدراسیون سوسیالیستی یوگسلاوی و اكنون صربستان دست زده است.

'زوران كراسیچ' مقام بلند پایه حزب رادیكال صربستان نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینكه اتحادیه اروپا خواهان از بین بردن صربستان است ،گفت كه راه آتلانتیك اروپایی، راه فروپاشی صربستان است.

اروپام**2061**1596



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 663
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، این واحدهای مسكونی در مراسمی با حضور 'محمود احمدی نژاد' رییس جمهوری در شهرستان ماهدشت استان البرز افتتاح شد.

رییس جمهوری در این مراسم و به طور نمادین، كلید یكی از واحد های مسكونی شهرك 'مهر البرز' ماهدشت را به همراه یك جلد كلام الله مجید به خانواده برادر شهید احمد نفری از شهدای استان البرز اهدا كرد.

در این مراسم، 2 هزار و 322 واحد مسكن مهر در شهرك مهر البرز ماهدشت ، 915 واحد در شهرك ابریشم و 3 هزار و 463 واحد مسكونی دیگر نیز در قالب طرح مسكن مهر خودمالكین در نقاط مختلف استان البرز به بهره برداری رسید.

رییس جمهوری پس از افتتاح این واحدهای مسكونی در فضایی صمیمی به گفت و گو با مردم شهرستان ماهدشت حاضر در محل مراسم پرداخت.

احمدی نژاد ضمن پاسخ به ابراز احساسات مردمی، از نزدیك در جریان برخی مسایل و مشكلات این منطقه قرار گرفت و دستورات لازم برای حل مشكلات ساكنان منطقه را صادر كرد.

رییس جمهوری در ادامه برنامه های روز جاری خود به منظور افتتاح رسمی خط تولید انبوه یك نوع واكسن طیور با عنوان ' گامبرو' در موسسه سرم سازی رازی واقع در منطقه حصارك كرج حضور خواهد یافت.

سیام **1723**1580



:: برچسب‌ها: هنر , بارسلونا , دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 670
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

امام خمینی(ره) در 13 خرداد سال 1342، با حضور در مدرسه فیضیه قم و ایراد نطقی پرشور و آتشین، آمریكا و نظام دست نشانده آن را در ایران مورد حمله مستقیم قرار داد و مردم مسلمان ایران و جهان را به مبارزه آشكار و همه جانبه علیه حكومت پهلوی فرا خواند.

در 15 خرداد همان سال ملت ایران در پاسخ به امام و در حمایت از اسلام و روحانیت، قیام تاریخی خود را آغاز كردند و با نثار جان، وفاداری خویش را به اسلام و پرچمدار راستین آن ابراز داشتند.

محمدرضا پهلوی با كشتار بی رحمانه مردم، به خیال خود شعله های قیام را به طور موقت خاموش كرد. غافل از این كه

آتشی كه افروخته شده بود، شعله ورتر شد و حتی تبعید و دور كردن امام خمینی (ره) از نقطه آغازین قیام یعنی قم هم نتوانست موثر واقع شود.

15 سال بعد، خشم و نفرت مردم مسلمان ایران، كاخ ستم را ویران كرد و انقلاب اسلامی با تدبیر و درایت امام خمینی(ره) و جانفشانی های ملت ایران در 22 بهمن 57 به پیروزی رسید و امام پس از این رویداد تاریخی تصمیم گرفتند به شهر محل زندگی خود، قم بازگردند.

امام قبل از خروج از تهران به ساماندهی امور پرداختند و به شورای انقلاب مأموریت دادند كه تمام اموال منقول و غیر منقول سلسله پهلوی، شاخه ها، عمال و مربوطین به این رژیم را كه در طول مدت سلطه غیرقانونی از بیت المال مسلمانان اختلاس نموده اند به نفع مستمندان، كارگران و كارمندان ضعیف مصادره نمایند.

ایشان در نامه ای از مردم تهران خداحافظی كردند و فرمودند:'...الحق به همت والای این ملت رنجدیده بود كه با اتكال به قدرت لایزال الهی و اعتماد به ولی عصر(عج) پیروزی بر قدرتهای شیطانی حاصل شد، و نیز از اهالی محترم تهران كه از حین ورود تا كنون كه می خواهیم صورتاً آنان را وداع كنم، گر چه روحاً و قلباً از آنان و سایر ملت عزیز دور نیستم زحمات فوق العاده كشیده و عواطف پرشور از خود نشان دادند، تقدیر و تشكر می كنم. من مرهون عواطف همه جناحها و اقشار محترم هستم. خداوند تعالی به آنان استقلال و آزادی و استقامت و صحت عنایت فرماید و جمهوری عدل اسلامی را برای آنان مستقر فرماید...ملت بزرگ باید هوشیارانه از بعضی عناصر تفرقه افكن كه با شعارهای فریبنده می­خواهند دست اجانب را به كشور مسلمان ما باز كنند و همان اختناق و چپاولگری را به فرم دیگر برگردانند، احتراز كنند و با تنها گذاشتن آنان و عدم شركت در اجتماعاتشان و با منطق اسلامی تبلیغات سوء آنان را خنثی كنند... من همه افرادی را كه از من غیبت كرده یا به من اهانت نموده اند، عفو نموده ام و از خدای تعالی برای همه طلب عفو می كنم و تقاضا دارم كه آقایان ائمه جماعت را كه از قرار مسموع تشریف نیاورده اند به مسجد دعوت نمایند و احترام آنان را حفظ كنند. امیدوارم در رفراندوم به جمهوری اسلامی رأی دهید. البته مردم شریف می دانند كه وزارتخانه ها و ادارات در جمهوری اسلامی باید از بن تغییر كند تا از فرم غربی و سلطنتی درآمده و به صورتی انسانی و اسلامی درآید.'

مردم قم وقتی خبر بازگشت امام در این شهر را شنیدند، بسیار خوشحال شدند و استقبال باشكوهی دیگر از امام(ره) در تاریخ ایران رقم خورد.

آنها شهر را چراغانی كردند و برای خوش آمد گویی به امام همراه با تعداد زیادی از آیات عظام در مسیر جاده قم - تهران تا كیلومترها پیاده به پیشواز ایشان آمدند.

امام پس از حضور در قم به مدرسه فیضیه قم رفتند و در سخنانی ضمن تشكر از مردم قم فرمودند : 'من از شما ملت ایران و از شما قمی­ها باید تشكر كنم كه در این قیام یكی دو ساله اخیر تمام نقشه­های آنها را بر آب كردید و عمال استعمار را از مملكت خودتان راندید، و بقیه­ای كه مانده­اند اینها هم رانده می شوند.دست استعمار را كوتاه كردید؛ منفعت خواهان را، چپاولگران بین المللی را، دستشان را قطع كردید. خون دادید، جوان دادید لكن خون و جوان شما به نفع اسلام و برای اسلام بود... شما ملت ایران كه با خون خود، با جوانهای خود اسلام را بیمه كردید، دست اجانب را قطع كردید، شما بر همه ما منت دارید. من از همه شما منت می كشم؛ من خادم همه شما هستم. من نمی­توانم شكر این نعمتی كه به ما داده است و آن هم غیرتمندان ایران است، نمی­توانم از عهده شكر آنها برآیم.

ایشان در ادامه فرمودند:'من باید به مصادر امور بگویم كه، اخطار كنم كه اینقدر ضعف نفس به خرج ندهید! دنبال این نباشید كه فرم غربی پیدا كنید. بیچارگی ما این است كه دنبال پیدا كردن فرم غربی هستیم. آنهایی كه می گویند نمی شود اسلام را در این زمان پیاده كرد، برای این است كه اسلام را نشناخته اند، مهلت بدهید كه دولت كار خودش را كند... آنكه ملت ما می خواهد جمهوری اسلامی است نه جمهوری فقط ، نه جمهوری دمكراتیك، نه جمهوری دمكراتیك اسلامی؛ 'جمهوری اسلامی'. 'من از عواطف ملت ایران و از عواطف هموطنی های خودم، قمی ها تشكر می­كنم. من قبلاً گفته بودم كه از قم 'علم' منتشر می­شود، از قم 'قدرت' منتشر شد. قم نمونه بود و من مفتخرم كه در قم هستم. من پانزده سال یا قدری بیشتر از شما دور بودم لكن دلم اینجا بود؛ با شما بودم. شما غیرتمندان، شما پاك جوانان، سرمشق همه شدید.'

امام راحل 11 ماه بعد در اثر ابتلا به بیماری قلبی ، در دوم بهمن 1358، به تهران بازگشتند و از آن پس، به علت ضرورت رهبری نظام اسلامی از نزدیك و لزوم حضور ایشان در تهران تا پایان عمر پر بار خویش در همین شهر اقامت گزیدند.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: درختان , ایالات متحده , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 714
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf


:: برچسب‌ها: کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 663
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

روابط ایران و جمهوری آذربایجان اخیرا دستخوش تنش های زیادی شده است

در پی احضار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران برای ارائه توضیحاتی درباره انتشار خبر قرارداد نظامی بین این کشور با اسرائیل، جمهوری آذربایجان اعتراض ایران را درباره این معامله تسلیحاتی که ارزش آن ۱.۵ میلیارد دلار برآورد شده، مردود دانسته است.

وزارت امور خارجه ایران، روز سه شنبه ۹ اسفند ماه ( ۲۸ فوریه) جوانشیرآخوند اف، را احضار کرد و در مورد خبر قرارداد تسلیحاتی این کشور با اسرائیل خواستار توضیح رسمی از سوی دولت جمهوری آذربایجان شد.

به گزارش خبرگزاری های ایران، سفیر جمهوری آذربایجان درباره این قراردادنظامی گفته است "این قرارداد با هدف آزادسازی سرزمین های اشغالی آذربایجان منعقد شده است."

گفته می شود که اشاره سفیر جمهوری آذربایجان به منطقه قره باغ علیا بوده که از زمان جنگ این جمهوری و ارمنستان در دهه ۱۹۹۰ در تصرف نیروهای ارمنستان بوده است.

در واکنش به احضار سفیر آذربایجان در تهران، المان عبدل علیوف، سخنگوی وزارت خارجه آن کشور گفته است:" سیاست خارجی ما برپایه اقدام مستقیم علیه هیچ کشوری استوار نیست."

آقای عبدل علیوف افزوده است:" بخشی از خاک آذربایجان زیر اشغال قرار دارد، و ما حدود یک میلیون پناهنده و بیجا شده داریم و به هر اقدامی که برای پس گرفتن مناطق اشغالی و ایجاد انسجام درکشور لازم است دست خواهیم زد."

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری آذربایجان

"قرارداد نظامی با اسرائیل با هدف آزاد سازی سرزمین های اشغالی آذربایجان انجام شده است."

روابط بین جمهوری آذربایجان و ایران در ماههای اخیر دستخوش تنش بوده است.

وزارت خارجه ایران ماه گذشته هم سفیر جمهوری آذربایجان را احضار و مراتب اعتراض خود را نسبت به آنچه که "اقدامات غیر دوستانه" آن کشور می خواند به او ابلاغ کرد.

در آن زمان، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی (ایرنا) به نقل از وزارت امور خارجه ایران گفت موضوع اصلی این اعتراض "تردد برخی از تروریست‌های مرتبط با ترور دانشمندان هسته‌ای ایران به جمهوری آذربایجان و برخورداری از برخی تسهیلات در آن کشور برای عزیمت به تل آویو و همکاری با شبکه‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی [اسرائیل]" بود.

به گزارش ایرنا، دولت ایران می گوید که سازمان اطلاعاتی اسرائیل (موساد) از خاک جمهوری آذربایجان علیه ایران فعالیت می کند و وزارت خارجه ایران خواستار پایان دادن به این فعالیت های جمهوری آذربایجان شده است.

رسانه های ایران همچنین اعلام کردند در جریان احضار سفیر جمهوری آذربایجان به وزارت امور خارجه ایران، این کشور همچنین به "رفتار نامناسب جمهوری آذربایجان با نمایندگان نهادهای جمهوری اسلامی در آن کشور، تبلیغات ضد ایرانی روزمره رسانه‌ای و همچنین توقیف کامیون های باری ایرانی در مسیر آستارا – باکو" به شدت اعتراض کرده است.

در ماه های اخیر، نماینده صداوسیمای جمهوری اسلامی در فرودگاه باکو از این کشور اخراج و راهی ایران شد.

در تازه ترین نشانه تنش میان دو کشور، برخی از نمایندگان پارلمان جمهوری آذربایجان از حزب حاکم، با انتقاد از سیاست های ایران، خواهان تغییر نام کشورشان و اضافه کردن عنوان "شمالی" به جمهوری آذربایجان شده اند.

دو کشور بر سر تعیین حدود مرز آبی در دریای خزر و بهره برداری از منابع کف دریا نیز اختلافاتی دارند.



:: برچسب‌ها: شهری , هنر , اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 714
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 اسفند 1390 | نظرات ()